راهنمای شرکتکنندگان در کنفرانس ملی علمی-تخصصی نهجالبلاغه
ثبتنام:
شرکتکنندگان باید برای ثبتنام در کنفرانس از طریق لینک ثبتنام اقدام به ثبت اطلاعات خود کنند تا ثبتنام آنها کامل شود.
لینک کانال مجازی اطلاع رسانی:
تنها راه ارتباطی دبیرخانه کنفرانس جهت درج اطلاعیهها و اخبار کنفرانس در شبکههای مجازی، لینک گروه مجازی آن در نرمافزار ایتا است.
نحوۀ برگزاری کنفرانس:
با توجه به عادی شدن شرایط بعد از وضعیت همهگیری کرونا، کمیته اجرایی کنفرانس، برگزاری کنفرانس را فقط به صورت حضوری مد نظر قرار داده و لذا امکان ارائه مقالات به صورت غیرحضوری وجود ندارد.
راهنمای نگارش مقاله:
علاقمندان به شرکت در کنفرانس لازم است برای نگارش مقاله، موارد زیر را در نظر بگیرند:
امکان ارسال مقالات از اول خردادماه 1402 فراهم شده است.
برای ارسال مقاله لازم است چکیده مبسوط مقاله و اصل مقاله مطابق با فرمت کنفرانس (لینک دانلود مقاله کامل و چکیده مبسوط) در قالب دو فایل Word مجزا و همچنین فایل مقاله کامل در قالب یک فایل pdf در سامانهای که بدین منظور در نظر گرفته شده بارگذاری گردد.
حداکثر تعداد صفحات هر مقاله 12 صفحه است.
حداکثر تعداد کلمات مجاز در چکیدۀ مبسوط بین 700 تا 1000 کلمه است.
هر شخص مجاز به ارسال حداکثر دو مقاله در این کنفرانس است.
دبيرخانه کنفرانس از پذیرش مقالاتی که با فرمت کنفرانس تهیه نشده باشند معذور است.
شرکتکنندگان محترم در صورت بروز هر گونه مشکل حین ارسال مقاله میتوانند مراتب را با دبیرخانه کنفرانس از طریق سامانه ثبتنام در میان بگذارند.
در صورت پذيرش اثر، لازم است مؤلف یا مؤلفين مقاله، اصلاحات خواسته شده داوران را در نسخۀ نهايي و در مدت زمان خواسته شده اعمال نموده و نسخه نهايي چکیده مبسوط و مقاله کامل را از طريق سايت كنفرانس ارسال نمايند.
کليه مقالات کامل توسط کمیتۀ داوری كنفرانس مورد ارزيابي قرار ميگيرند و نتایج داوری پس از اعلام نظر داوران به اطلاع نویسندۀ مسئول هر مقاله رسانده میشود.
جدول زمانبندی ارائه مقالات در قالب کتابچۀ راهنمای کنفرانس از طریق سایت کنفرانس و پس از اعلام نتایج داوری قابل دسترس خواهد بود.
هزینههای ثبتنام:
هزینۀ ثبتنام و شرکت در کنفرانس برای دانشجویان، طلاب و فرهنگیان 2،000،000 ریال و برای اعضای محترم هیئت علمی، اساتید محترم حوزه و سایرین 4،000،000 ریال است.
معرفی یک نرم افزار بسیار کاربردی در نهج البلاغه:
این نرم افزار که در مرکز تحقیقات علوم اسلامی تهیه شده با توجه به امکانات بسیار کاربردی و راحتی که در آن تعریف شده کار کردن روی موضوعات مختلف را بسیار آسانتر کرده حال به معرفی این نرم افزار می پردازیم:
معرفی نرم افزار نهج البلاغه همراه:
این نرم افزار ، نسخه موبایلی کتاب شریف نهج البلاغه است که برای استفاده در تلفنهای همراه با سیستم عامل اندروید تهیه شده و به صورت آنلاین در اختیار کاربران محترم قرار میگیرد. در این نرم افزار علاوه بر عرضۀ 5 نسخه از نهج البلاغه، ترجمهها و شروح نگاشته شده بر آن و همچنین موضوعات مرتبط با فرازهای این کتاب شریف نیز ارائه شده است.
همچنین امکانات دیگری از قبیل جستجوی در محتوا، قرائت متن و ترجمه نهج البلاغه، و .... برای کاربران فراهم آمده و کاربران میتوانند پس از قطع ارتباط با شبکه، به صورت آفلاین از امکان مطالعه متن، 2 ترجمه و فهرست موضوعی در نرم افزار همراه خود استفاده نمایند.
محتوای نرم افزار:
برای استفاده از محتوای نهج البلاغه سه درگاه ورودی در نظر گرفته شده است و هر کاربر می تواند بنابر نیاز و سلیقه شخصی، هر یک از این درگاهها را برای مطالعه و پژوهش خود انتخاب کند:
الف) فهرست عناوین:
نمایش فهرستی از عناوین خطبه ها، نامه ها و حکمت های نهج البلاغه با قابلیت نمایش متن آنها به همراه جستجو در عناوین
ب) متن و شرح:
نمایش آخرین متن مطالعه شده به همراه ترجمه های متعدد فارسی و شروح فارسی و عربی
ترجمه ذیل متن:
علاوه بر ارائه ترجمههای نهج البلاغه بهصورت مقایسهای، در همه فضاهای نمایش متن، امکان مشاهده ترجمه آقای محمد دشتی به صورت زیرنویس فراهم گردیده است.
ج) فهرست موضوعی:
فهرست درختی نمایه های موضوعی کتاب فرهنگ معارف نهج البلاغه (محمد دشتی) به زبان فارسی و کتاب نهج البلاغه (نسخه بنیاد نهج البلاغه) به زبان عربی، با قابلیت اتصال به فرازهای نهج البلاغه
جستجو:
علاوه بر صفحه نخست نرم افزار، در سایر قسمت ها هم، امکان جستجو در محتوای برنامه قرار داده شده است. البته دامنه جستجو در صفحه نخست گسترده تر بوده و نتیجه جستجو به تفکیک متن، ترجمه و شرح نمایش داده می شود.
صفحه ورودی نرم افزار شامل قسمتهای:
1- جستجو (در متن، فهرست، ترجمه و شرح)
2- فهرست (خطبه ها، نامه ها و حکمت ها)
3- متن و شرح ( 30 ترجمه و 11 شرح)
4- نشانه ها (خطبه ها و نامه هایی که نشان شده اند)
5- فهرست موضوعی (فارسی و عربی)
فهرست عناوین خطبه هاف نامه ها و حکت ها
در این بخش شما می توانید ترجمه های مختلف، شرح ها و نسخ مختلف
نهج البلاغه را با هم مقایسه کنید.
در بخش فهرست موضوعی فهرستی از موضوعات فارسی و عربی گرآوری شده